Inschrijven kan online en aan het onthaal vanaf dinsdag 11 december!

Verschillende yogavormen komen aan bod: Hatha-yoga (waarbij de focus ligt op houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie), Okido-yoga (een moderne versie van de klassieke yoga gecombineerd met de tradities uit de Japanse Zen), Acu-yoga (combinatie yoga en acupressuur) en kundalini-yoga (brengt je energieniveau op een hoger peil). Ook do-in (zelfmassage), energetische oefeningen en ademhalingsoefeningen komen aan bod.
Je leest het, dit is een cursusreeks met veel afwisseling. Het strekken van de meridianen, het versterken van de rug- en buikspieren, correctie- en evenwichtsoefeningen, maar evengoed hara- versterkende oefeningen. Je leert je bewust worden van je lichaam en ademhaling.
Voorzie makkelijke kledij en een eigen matje. Misschien vind je het ook wel fijn om een dekentje te voorzien voor de eindontspanning. Namasté!

Claudine volgde een opleiding tot yoga-docente nadat ze zelf had ervaren wat je met yoga kan bereiken. Ze staat voor een niet-Indische en non-conformistische, vrijgevochten yogastijl.

 

woensdag 16, 23, 30 januari, 6, 13, 27 februari, 13, 20, 27 maart en 3 april – van 20 tot 21 uur

 


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 50 euro

Extra

begeleiding: Claudine Smet

In samenwerking met dienstencentrum Romanza