Hoe leuk is het om in het groen van je yogaoefeningen te genieten met een stralend zonnetje en het gefluit van vogels op de achtergrond.  Je kan kiezen tussen een ontspannende of dynamische les. ’s Ochtends of ’s avonds in het Steytelinckpark.  
Kies voor Yin yoga als je van zachte, stille en meditatieve oefening houdt waarbij alle houdingen langer worden aangehouden zodat de diepe bindweefsels rondom de heupen, dijen, onderrug en schouders zacht kunnen worden uitgerekt. Houd je meer van actieve en dynamische oefeningen? Ga dan voor Vinyasa flow. De asana’s worden achter elkaar uitgevoerd waardoor je – op het ritme van je ademhaling - een vloeiende beweging ervaart. Ideaal om je dag mee te beginnen. 

Iedereen is welkom van jong tot oud, ervaren of onervaren. Voorzie makkelijke kledij, een eigen matje, een picknickdeken en een dekentje voor de eindontspanning. We werken niet met een vaste groep, je kan per les deelnemen. Wél vragen we je om je vooraf aan te melden voor de les via https://www.momoyoga.com/onemind-bodyantwerp Je ticket is een vijfbeurtenkaart en wordt bij deelname ter plekke afgestempeld. Je kan dus deelnemen op moment van keuze. Meerdere kaarten aankopen kan.  

woensdag woe 30 juni, 7, 14, 21, 28 juli, 4, 11, 18 augustus                                                                                                                                                         

Vinyasa Yoga: van 10 tot 11 uur 

Yin Yoga:
van 11.30 uur tot 12.30 uur

van 19.30 uur tot 20.30 uur

 

 

Praktisch

prijzen
  • standaardprijs: 10 euro

Extra

Afspraak op het eerste grasveld, ingang via trapjes tegenover St. Ursula!

Verplicht vooraf registreren.

Gelieve rekening te houden met en begrip op te brengen voor de maatregelen ivm Covid 19.