Stop met klagen • Steven Vromman

Lezing • Week van de duurzaamheid

Na zijn veelgevraagde klimaatshow brengt Steven Vromman (Low Impact Man) nu een verhaal over nieuwe helden en nieuwe mogelijkheden.

Low Impact-man
Steven Vromman (1960) is bekend geworden met zijn Low Impact-project. In een bekroonde documentairereeks van Canvas kon het publiek volgen hoe Steven zijn leven drastisch omgooide om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zijn avontuur is in meer dan vijftig landen uitgezonden. Steven Vromman brengt een meeslepend verhaal waar iedereen iets bij opsteekt. Het accent is onderweg verschoven van de concrete tips naar het grote verhaal rond transitie en veerkracht. Ondertussen is hij een van de meest gevraagde sprekers in het land en bedacht hij de ‘eco-comedy’, een originele vorm van infotainment. Hij publiceerde 4 boeken en is tevens een invloedrijk opiniemaker in Vlaanderen. Een aanrader, zowel omwille van de inhoud als de vorm.

Eco-comedy show: Stop met klagen!
We worden al lang jarenlang lastig gevallen met slecht nieuws en rampscenario’s. Overal kan je lezen wat er misloopt met ons financieel, economisch en politiek systeem. Terwijl de nieuwsberichten over crisissen gaan, staan er overal mensen op die zelf de handen uit de mouwen steken. Ondernemers en activisten die beseffen dat we vandaag de wereld van morgen maken en er geen tijd te verliezen valt. Want zoals het oude Chinese spreekwoord al wist te vertellen: het is beter een kaars aan te steken dan te klagen over de duisternis.
Na zijn veelgevraagde klimaatshow brengt Steven Vromman (Low Impact Man) nu een verhaal over nieuwe helden en nieuwe mogelijkheden. Met een vleugje humor en veel concrete voorbeelden krijg je nieuwe tips en inspiratie voor het nieuwe tijdperk dat op komst is. Want het einde van de crisis begint in ons hoofd.


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • voorverkoop: 5 euro
  • kassa: 6 euro

Bekijk ook eens:

Ann Ceurvels • Etiketjes

Lezing

do 26 apr 2018 - 20.15 uur

Over autisme, adhd en meer

Opening Zadenbib

Zadenbib • Zadenspel • Stekjesbib • Plantendienst

za 22 feb 2020 - 10.00 uur tot za 22 feb 2020 - 13.00 uur

De Zadenbib ontwaakt uit haar winterslaap en nodigt je uit!