TICKETS

TICKETS

Je kan tickets kopen op de volgende manieren:

Via de website
Op onze website www.ccdekern.be surf je naar een voorstelling, je kiest je plaats(-en) en betaalt online. Je hebt daarbij de keuze tussen Bancontact en Visa/Mastercard. Na betaling ontvang je je elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Je kan de papieren tickets ook toegestuurd krijgen via de post.

Aan onze onthaalbalie
Ook aan onze balie kan je tijdens de openingsuren (dins- t/m vrijdag van 9 tot 16 uur, doorlopend; dinsdag tot 18.30 uur, behalve juni, juli, augustus!) van het onthaal of op de avond van de voorstelling zelf met cash, bankkaart of kredietkaart tickets kopen.

Telefonisch
Je kan bij ons telefonisch tickets bestellen op 03 821 01 36
Je betaalt je tickets vervolgens tijdens de openingsuren (dins- t/m vrijdag van 9 tot 16 uur, doorlopend; dinsdag tot 18.30 uur, behalve juni, juli, augustus!) aan onze balie. 

Betalen via overschrijving is niet langer mogelijk!


Voorverkoopprijs

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling om 16 uur (behalve voor filmvoorstelling op dinsdag, dan vervalt de voorverkoopprijs om 12 uur voor de middagvertoning en om 18.30 uur voor de avondvertoning) aan onze ticketbalie. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 16 uur. Als je daarna nog tickets wilt kopen, betaal je de kassaprijs. Behalve online, daar kan je tickets in voorverkoop blijven kopen tot vlak voor een voorstelling.

Uitverkocht?
Laat je op de wachtlijst zetten. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht van ons.

Kom op tijd
Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. 45 minuten voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen, bv. op vraag van gezelschappen, geweigerd worden.

PRIJZEN EN REDUCTIES

De ticketprijzen staan bij elke voorstelling of activiteit vermeld.

Tarief VT-statuut: met het recht op VT (=verhoogde tegemoetkoming) op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling 2 euro (tenzij anders aangegeven). Of je recht heeft op het VT-statuut kan jeu checken bij jouw mutualiteit. Meer info vind je via deze link.

Leden van Sodipa & Sodico genieten steeds van de voorverkoopsprijs!

Cultuur voor studenten aan sympathieke prijzen. Raak je in vervoering door een theaterstuk, krijg je inspiratie van een boeiende tentoonstelling of word je liever meegesleept door een hedendaagse dansvoorstelling? Je budget houdt je alvast niet tegen. Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib.
En goed nieuws, want het is gedaan met scheuren en zeuren aan de telefoon dat je je Cultuurcheque echt wel komt omwisselen. Vanaf dit academiejaar beheer je je cheques super handig op één digitaal platform én gebruik je een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in de theaterzaal. Hoe ga je te werk?
1. Maak je eigen profiel aan.
2. Koop je Cultuurcheques via online betaling. Je ontvangt ze in je mailbox of je kunt ze downloaden als pdf.
3. Kies jouw favoriete cultuurhuis en verzilver je cheque telefonisch, aan de kassa of per e-mail.

Handig, want

• Je hoeft niet meer helemaal langs GATE15 of de campus om je Cultuurcheques te kopen.
• Je moet je niet meer tot vervelens toe afvragen waar je je cheques hebt laten rondslingeren.
• Je weet onmiddellijk wat je openstaande cheques zijn.
• Je ontdekt wat er allemaal op de agenda staat en krijgt snel een overzicht per genre.
• Je leest super leuke tips over theatervoorstellingen, films of een balletshow.
• En dat allemaal vanop je laptop, tablet of smartphone!

De volledige kalender met tips en alle deelnemende cultuurhuizen vind je op www.gate15.be/cultuurcheques.

Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool , Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen

Reserveren met Cultuurchecks van Sodexho & Accor kan enkel aan het onthaal en NIET online!

reservaties cursussen

inschrijven
Uw inschrijving is pas definitief als het cursusgeld betaald is. Dit kan aan het onthaal in De Kern of online via de website.

Het cursusgeld dient uiterlijk 10 dagen na uw reservatie betaald te zijn. Gelieve de eerste les uw betalingsbewijs mee te brengen.

Geen bevestiging
U ontvangt geen schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. We verwachten u gewoon voor de cursus op de aangegeven plaats.

Wegvallen van een cursus
Als er te weinig inschrijvingen zijn voor een bepaalde cursus, kan die geannuleerd worden. Het inschrijvingsgeld krijgt u uiteraard terugbetaald. De ingeschreven deelnemers worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Geef daarom steeds uw volledige naam, adres, telefoonnummer(s) en eventueel e-mailadres op bij uw inschrijving.

Annulering door de cursist
Bij annulering tot een week voor aanvang van de cursus wordt 80% van uw cursusgeld terugbetaald. Wij houden 20% administratiekosten af, met een maximum van € 15. Bij annulering binnen de week voor aanvang van de cursus wordt niets terugbetaald. Uitzondering: in geval van ziekte krijgt u op vertoon van een doktersattest 50% van uw cursusgeld terugbetaald. Bovenstaande annuleringsafspraken vervallen indien de persoon die annuleert een vervangende deelnemer voor de cursusreeks aanbrengt, of als cc De Kern een deelnemer vindt op de wachtlijst. In dit geval kan het volledige bedrag gerecupereerd worden.

Verzekering
Deelnemers aan de culturele activiteiten participeren ten privé-titel, er wordt voor hen geen enkele extra verzekeringspolis afgesloten.

A-KAART

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal uw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in uw favoriete cultuurcentrum spaart u punten die u kan omruilen voor een voordeel.

U steekt uw gloednieuwe A-kaart al op zak voor 3 euro. Een slimme investering die u meteen terugverdient dankzij een pak startvoordelen waaronder een gratis filmvoorstelling in uw cultuurcentrum. Antwerpenaren die het recht op VT-statuut aantonen met een attest van de mutualiteit betalen 2 euro. Met het VT-statuut op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling bij de cultuurcentra trouwens ook maar 2 euro.

Punten sparen is kinderspel. Telkens wanneer u een voorstelling bijwoont en voor of na de voorstelling uw A-kaart voor de speciale ‘spaarzuilen’ houdt, spaart u één punt. Zodra u tien punten heeft gespaard, kan u ze omzetten in een voordeelbon, waarmee u in het cultuurcentrum 2 euro korting per ticket krijgt. 

Vraag uw A-kaart aan de balie van het cultuurcentrum, tijdens de openingsuren van het onthaal. U kan er ook meteen al uw persoonlijke voordelen (leraar, student, VT-statuut, 65+ …) laten opzetten. Zo hebt u voortaan maar één kaart nodig. Op www.antwerpen.be/a-kaart vindt u alle informatie over de voordelen en de plaatsen waar u punten kunt sparen.