The LVE + voorprogramma: Night Nules

Café Canapé #3

 

The LVE houdt een sterke live-reputatie hoog. De Nederlandse VPRO tipt hen als “een niet te missen act voor liefhebbers van Beach House, Oh Wonder en Wolf in Loveland”. Het zestal legde dan ook een uitgebreid parcours af van clubs en festivals in de Benelux. Zelfs het buitenland gaat stilaan overstag. Recent werd de groep aanbevolen in een tweet van de Britse legende The Zombies. The Brian Jonestown Massacre laat The LVE dan weer met veel plezier hun voorprogramma spelen: “Love your music!”. Voor hun nieuwe plaat gaat The LVE in zee met het Rotterdamse Gentlemen Recordings. In dit internationale gezelschap van Ierse en Engelse bands als The Wonder Stuff en Delorentos kan The LVE zijn “Sad and Beautiful World” nog sterker uitspelen.
The LVE is Gerrit Van Dyck (zang, gitaar), Sara Raes (zang), Bert Van Dyck (gitaar, zang), Thomas Van der Velde (keys, zang), Rienk Michielsen (bas, zang) en Joes Brands (drums).


Voorprogramma: Night Nules
Een Antwerpse band rond Kristof De Clerck, ontstaan in 2014 met een simpele 8-track in de aanslag, onder de sterrenhemel van het dorpje Nules in Spanje.

Een afgelegen hut op een grimmig keienstrand, met het geluid van een woelige en dreigende zee aan de ene kant, en dat van huilende zwerfhonden aan de andere kant: deze setting was de voedingsbodem voor de donkere en eigenzinnige indierock die Night Nules brengt.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa/voorverkoop: 8 euro

Extra

Locatie: artiestenfoyer cc De Kern

Bekijk ook eens:

Steven Troch Band + voorprogramma: Black Label

Café Canapé #1

za 16 mrt 2019 - 20.15 uur

De Belgische mondharmonicavirtuoos Steven Troch behoort tot de Europese top in de bluesscene. Zijn nieuwe groep, simpelweg Steven Troch Band, brengt rootsmuziek vanuit een klassiek maar met een serieuze twist.

Zandland + voorprogramma: Aarde Aan Daan

Café Canapé #2

vr 19 apr 2019 - 20.15 uur

Zandland combineert opwindende jazz met mijmerende Nederlandstalige teksten van de hand van Niels Boutsen (Stoomboot). De verhalen nemen je mee op een poëtische reis langs zoute stranden.