Steven Troch Band + voorprogramma: Black Label

Café Canapé #1

Steven Troch werd als late tiener besmet met het bluesvirus en heeft sindsdien in verschillende bekende en onbekende formatie gespeeld. Over de jaren heen veranderde Steven in een zeer bedreven mondharmonica speler met een extra dosis originaliteit, een begenadigd zanger en een clevere songwriter.

Zijn nieuwe groep, simpelweg Steven Troch Band, bestaat uit topmuzikanten en samen zetten ze een dijk van een sound neer. Het is rootsmuziek vanuit een klassiek uitgangspunt maar daar wordt vervolgens wel een heel originele draai aangegeven. Gitarist Matt T Mahony durft met zijn spel buiten het geijkte bluesstramien gaan, Liesbeth Sprangers legt de vetste bas grooves neer en King Berik mept op zijn ketels alsof zijn leven ervan afhangt. Zonder twijfel maakt Steven Troch Band deel uit van de Europese bluestop.

Voorprogramma: Black Label
Black Label (One Man Blues Band) brengt akoestische bluesnummers geïnspireerd op de oude Delta Blues en de nummers van Robert Johnson.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa/voorverkoop: 8 euro

Extra

Locatie: artiestenfoyer cc De Kern

Bekijk ook eens:

Zandland + voorprogramma: Aarde Aan Daan

Café Canapé #2

vr 19 apr 2019 - 20.15 uur

Zandland combineert opwindende jazz met mijmerende Nederlandstalige teksten van de hand van Niels Boutsen (Stoomboot). De verhalen nemen je mee op een poëtische reis langs zoute stranden.

The LVE + voorprogramma: Night Nules

Café Canapé #3

za 18 mei 2019 - 20.15 uur

The LVE bouwt met hun nieuwe EP verder aan een repertoire van ‘sad songs in every key’. Gebroken harten en dito dromen vormen de rode draad. Mooi en droevig tegelijkertijd, verpakt in groove en melancholie met mooie samenzang.