Radio Oorwoud, het felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat weer helemaal klaar om het podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. Meer zelfs, nu er drie cd’tjes met de strafste kinderliedjes op de schap liggen, loert een BEEST OF! om de hoek. Dieren van elk pluimage worden in  onze ondeugende liedjes bezongen. De natuur wordt bezongen maar ook de problemen worden aangepakt. Weliswaar op kindermaat … dansbaar, een beetje stout en vol humor.

De eerste CD heette nog gewoon Radio Oorwoud, daarna kwam ’t Is altijd wat in mijn habitat en op de laatste cd VUIL! VUIL! VUIL! werd opnieuw gezongen in alle toonhoogten. Een Beest of! verzamelt al dat moois. Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen.

Radio Oorwoud staat reeds op de barricades sedert 2012. Opgericht door WWF en Hannelore Bedert groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders. Het recept is gekend, meezingers die oproepen tot actie voor het milieu.

 

 


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 8 euro
  • voorverkoop: 6 euro
  • kindertarief: 6 euro