Maaike Cafmeyer & Peter De Graef

Hullep!

Dit is in een nieuwe datum (ipv de geannuleerde op 29/1/21). Tickethouders zouden hierrond een mail moeten hebben ontvangen. Meer info, mail ons op kern@antwerpen.be

Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Kom je charmant over? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Schep je wel ’s op? Heb je een positief oordeel over jouw talenten en vaardigheden? Klopt het dat je geen enkele moeite hebt met betrapt worden op leugens? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maak je geen probleem van overspel of betaal je geleend geld niet terug? Voel je wel ’s spijt? Vind je dat mensen het mis hebben als ze je van iets beschuldigen? Vind je mensen die geloof en vertrouwen in je hebben gesteld achterlijk, dom en naïef als ze door jou in de problemen zijn gekomen? Heb je een sterke behoefte aan prikkeling? Heb je een afkeer van verveling? Houd je van risico’s?

Wanneer op 80 % of meer van deze vragen jouw antwoord ‘ja’ is, hoor je niet tot deze categorie. Wanneer op 80 % of meer van deze vragen je antwoord ‘nee’ is, loop je 50% kans wel binnen dit profiel te passen.

Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door drie muzikanten.


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Ticketprijs: 15 euro

Extra

Tickethouders van vorige voorstellingen zouden op de hoogte moeten gebracht zijn via mail. Meer info: kern@antwerpen.be .