Programma Cinekids 11 [ETEN]

Films - Lezingen/Vertellingen - Workshops - J.E.F MediaLab -......

Al voor de elfde keer organiseren we het prachtige kinderfilmfestival Cinekids. Dit jaar is het smullen geblazen!
Zet je schrap, want we gaan varen op de eetbare chocoladerivier van Willy Wonka , gehaktballen eten die uit de lucht komen vallen en samen met Solan en Ludwig de race aan voor kaas. We schotelen je elke dag de lekkerste films voor, met telkens een sappige kortfilm als voorafje.

Heb je nog niet genoeg na de film? Dan kan je een van onze overheerlijke workshops bijwonen. Maak je eigen krakeling uit klei, verzin een stopmotion filmpje, leef je uit in het gamelab van J.E.F. en nog zo veel meer. Naast de festiviteiten in De Kern kan je elke dag voor een aperitiefje naar de bib. Daar vind je telkens om 11 uur fijne activiteiten. Ook de Academie Wilrijk zal zich van zijn smakelijkste kant laten zien. Plezier verzekerd! Meer info volgt snel.

Naast het gamelab van J.E.F. en het Rekkerstation kan je je een hele week uitleven in restaurant Chez De Kern: in onze foyer vind je elke dag opnieuw toffe knutsel- en doetafels.


WIJKVERTONINGEN
Nieuw: voor Cinekids écht van start gaat, toert het festival al in de Wilrijkse wijken.
Bar Vizart en het Valaarhof verwelkomen ons voor een namiddag vol met film, voorleesverhalen en lekker eten. Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november volgen we Remy op zijn reis door Parijs en helpen we Flint Lockwood op zijn avontuur.
 

CINEKIDS - FILMKAMP
ma 2 november tot en met vrij 6 november
steeds van 9 tot 16 uur
Jeugddienst Wilrijk
kassa: € 60
Krijg je niet genoeg van films? Ben jij avontuurlijk en creatief? Ben jij tussen 8 en 10 jaar oud?
Dan is ons gloednieuw filmkamp iets voor jou!
Een week lang dompelen we je onder in de magische fi lmwereld. Beleef knotsgekke dagen vol met spel en films bij de Wilrijkse Jeugddienst. Op het einde van de week maken we onze eigen minimovie.
Meer info over het filmkamp volgt snel.

 

 

 


Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart