In De Onzichtbaren stichten de Fratelli een nieuwe orde, een wonderland, onvergelijkbaar schoon, met een landschap geboetseerd naar een cowboyfilm, danszalen in fluweel en mensen engelengelijk... Dat zou nogal wat vonken geven, toch?! Omdat het gedaan moet zijn met het getaffel, omdat het nu of nooit is, toch?!

Tutti Fratelli is het gezelschap rond regisseur Reinhilde Decleir. Sinds 2007 is dit de artistieke thuishaven van een groep spelers uit alle lagen van de bevolking, met aandacht voor de meest kwetsbaren: mensen in armoede, personen met of zonder beperkingen, jong en oud, mensen met een migratieachtergrond, psychiatrische patiënten... Iedereen vindt elkaar bij Tutti Fratelli. De spelers kregen een naam: de Fratelli.

Het maken van artistiek hoogstaande voorstellingen, gedragen door alle Fratelli, is middel en doel tegelijk.

In De Onzichtbaren gaan naar goede gewoonte professionele artiesten in dialoog met de Fratelli via woord, muziek, beweging en beeld – met als resultaat buitengewoon, poëtisch en warm muziektheater.

Een fijne samenwerking tussen de Antwerpse Cultuurcentra, De Vlaamse Opera en Tutti Fratelli.


afgelast

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
locatie
  • cc De Kern op locatie

Extra

Ticketing verloopt via de Opera, maar momenteel is de verkoop nog niet online. Een update volgt in de loop van het najaar. 

https://operaballet.be/nl