Jammer genoeg kan de voorstelling van Bent Van Looy samen met VRT Bigband niet doorgaan vanwege de covid-maatregelen en zal verplaatst worden naar volgend seizoen.

Maar in de plaats daarvan zal Bent een exclusief intiem solo-concert komen geven. Deze keer niet op het dak van onze schouwburg, maar op ons vertrouwde podium.

Met Yours Truly verscheen eind 2018 het derde en laatste luik van Bent Van Looy’s LA trilogie. Samen met held en producer Jason Falkner ontpopte Van Looy zich in de heuvels van Hollywood, eerst intiem en voorzichtig op Round The Bend, dan kleurrijker en gespierder op Pyjama Days en Yours Truly als België’s meest melodieuze singer songwriter. Zijn persoonlijke en bitterzoete teksten vertellen over zijn reizen van Parijs naar Antwerpen, van de Alpen naar Tokio. Tijdens deze concerten gaat Bent Van Looy van achter zijn vleugel samen met U op zoek naar de grenzen van de popmuziek. 

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Ticketprijs: 22 euro

Extra

Dit is een vervangprogramma voor Bent Van Looy & VRT Bigband. Indien je reeds een ticket voor dit concert kocht, blijft dit geldig. Indien je toch liever Bent met VRT Bigband had gezien, stuur dan een mailtje naar kern@antwerpen.be voor terugname.