Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende
muziek, een hoog feel goodgehalte, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour. Verwacht je aan een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan. 

De danstechniciteit van dit Gents collectief werd opgemerkt tot in India en alom geprezen in het land dat hen zo inspireerde. Bollylicious trad op voor de bollywoodster Amitabh Bachchan én voor Koning Filip en Koningin Mathilde. Verwonderd over de Belgische nationaliteit van de authentiek uitziende Bollywood dansers concludeerde Koning Filip met trots: “Dus de B van Bollylicious staat ook voor de B van België!”

choreografie en dans: Tom Decuyper, Ayla Joncheere, Laura Neyskens, Julie Thomas


 


Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kindertarief: 8 euro
  • voorverkoop: 12 euro
  • kassa: 14 euro

Extra

***TE GAST***  --  Deze avond loopt i.s.m. District Wilrijk en The Indo-Belgian Association vzw. Inbelg organiseert activiteiten met als thema India en alles wat ermee te maken heeft om zo te kunnen kennismaken met de Indische cultuur en tradities. Doel is om Belgen en Indiërs die in België verblijven dichter bij elkaar te brengen. Door de organisatie van deze culturele evenementen hoeven de Indiërs ook hun eigen cultuur en festivals in België niet te missen.