JEF festival - Casper en Emma op jacht naar de schat (3+)

Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss

Deze krokusvakantie kan je in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Leuven en Roeselare en nu ook in cc De Kern terecht op hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Alle info vind je op JEFfestival.be. 

Casper en Emma op jacht naar de schat (3+)
Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss – NO – 2018 – 74min.

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • voorverkoop: 6 euro
  • kassa: 7 euro
  • kindertarief: 5 euro

Bekijk ook eens:

JEF festival - Het Varken, de Vos en de Molen (3+)

Erick Oh

do 27 feb 2020 - 14.00 uur

Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die boosdoener te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp.

JEF festival - Minuscule 2 (6+)

Hélène Giraud, Thomas Szabo

do 27 feb 2020 - 16.00 uur

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen!

JEF festival - Marona (8+)

Anca Damian

vr 28 feb 2020 - 16.00 uur

"Iedereen heeft recht op liefde en een lekker bot." Dat vindt Marona, een snoezige straathond met een hartvormig neusje. In haar laatste momenten denkt ze terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen waar ze onvoorwaardelijk van heeft gehouden.