Bernard Dewulf

Leesclub • Late dagen

Met Paul De Dijn en een glas wijn
Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen?

Literaire lezing Bernard Dewulf en Delphine Lecompte inbegrepen
Voorafgaand aan het gesprek met Bernard Dewulf en Delphine Lecompte (op 23 januari) organiseren we een leesclub rond het boek Late dagen. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc de Kern.

Late dagen
Als je een gezin krijgt, verandert alles, zo liet Bernard Dewulf zien in Kleine dagen, het even succesvolle als fijnzinnige boek waarin hij beschreef wat het vaderschap betekent.
Nu, in Late dagen, zijn de kinderen ouder en kiezen ze een eigen invulling van de dagen en de nachten. En dan maakt opvoeding steeds vaker plaats voor de tikkende tijd. Soms is de man toeschouwer, soms neemt hij deel en soms ligt hij wakker. Melancholie kleurt deze Late dagen. Bernard Dewulf verwoordt zijn dagen in een boek dat van het dagdagelijkse iets unieks maakt. Met zijn poëtische en schilderachtige pen geeft hij kleur aan dingen die we allemaal kunnen zien, als we goed kijken.


Praktisch

genre
prijzen
  • kassa: 6 euro
  • voorverkoop: 5 euro
  • vt statuut: 2 euro

Extra

  • Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de Bib of De Kern.