Annelies Beck

Leesclub • Toekomstkoorts

Met Paul De Dijn en een glas wijn
Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen?

Literaire lezing Annelies Beck en Lieve Joris inbegrepen
Voorafgaand aan het gesprek met Annelies Beck en Lieve Joris (op 21 november) organiseren we een leesclub rond haar nieuwste roman Toekomstkoorts. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc de Kern.

Toekomstkoorts
1898. De uit het arme Vlaanderen gevluchte Felix is in het onherbergzame westen van Brazilië een nieuw leven begonnen. Op die plek, Descalvados, runnen Belgische ondernemers een vleesfabriek en er is ambitie om van daaruit een groter gebied te veroveren. Geweld wordt hierbij niet geschuwd. Het brengt Felix in conflict met zijn geweten. Een eeuw later is Descalvados wederom middelpunt van een megalomaan project. Daaraan mee te werken is een droom voor de talentvolle jonge architect Thiago, al wordt van hem verwacht dat hij in het belang van de vooruitgang over lijken gaat.


Praktisch

genre
prijzen
  • kassa: 6 euro
  • voorverkoop: 5 euro
  • vt statuut: 2 euro

Extra

  • Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de Bib of De Kern.