Cinekids Film: Sunshine Barry en De DiscoWormen (5+) - Nederlandstalige versie

Thomas Borch Nielsen - DK/DUI - 2010 - 76 minuten

Barry bevindt zich als worm helemaal onderaan de voedselketen en heeft een slome job in de compostfabriek. Alles verandert wanneer Barry een oude discoplaat van zijn vader vindt. Hij is meteen in de ban van de boogie. Hij wilt een superster worden met zijn eigen discoband: Sunshine Barry en de discowormen. Barry heeft geen muzikanten, geen zangeres en geen armen, maar zoals hij zelf beweert: “Niemand is perfect!”. Samen met zijn boezemvriend Tito en de glamourmeid Gloria doet hij mee aan een prestigieuze muziekwedstrijd.

Kan jij aan de boogie weerstaan? Na de film kunnen jullie de bips eraf dansen met DJ FASTER PUSSYKAT en haar dansinstructrice ELLA S op onder andere de discohitjes uit de film...

BESPREKINGEN:
-    Heel grappig en amusant met geweldige 70’s disco hits. Hoewel de wormen geen armen hebben swingen ze als de hel in een dansende animatie (imdb.com)
-    De vraag is of de discofever je te pakken krijgt doorheen de film. In mijn geval: oh jaaa! (imdb.com)
-    De boodschap, animatie en muziek geven de film echt plezier… geen Pixar kwaliteit maar de producenten zijn echt creatief met de soundtrack en de dancemoves… (imdb.com)

Trailer Sunshine Barry


Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • kindertarief: 5 euro
  • volwassenen (vvk): 6 euro
  • volwassenen (kassa): 7 euro
  • kansentarief: 2 euro