Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van Circus Ronaldo. Met de voorstelling SWING opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de 20e eeuw. SWING is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige DNA van de bijzondere Ronaldo-traditie.

Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper construeerde speciaal voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl van de jaren ’40.

Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig. Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag. Het zestal van SWING charmeert niet alleen met hun humor en fratsen, maar ze laten je ook genieten van hun ongekunstelde authenticiteit.

‘Swing’ is een productie van Circus Ronaldo
Spel: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin , Kimi Hartmann, Anke Jochems en Jason Van Lith
Techniek: Nanosh Ronaldo en Arjan Hendrickx
Coaching: Danny Ronaldo en Jo De Rijck
Productie: Annelies Mylemans
Muziekontwerp:Tony Decap
Muziek arrangementen: Floris De Smet
Kostuums: Dotje Demuynck
Productie ondersteuning: Erik Van den Broeke, Carmine en Diede, Karel Creemers, Flor Huybens,Lize Blauw, David Ronaldo, Ben De Ceuster, Abc Construct, Brecht Martens, Nele Paelinck en Seppe Verbist
Met de steun van: De Vlaamse gemeenschap en het Circuscentrum
Info en spreiding: Frans Brood Productions

Duur: 90 min
 
Praktisch

genre
prijzen
  • kassa: 16 euro
  • voorverkoop: 14 euro
  • vroegboekprijs (t/m 9 augustus, 16 uur): 13 euro
locatie
  • cc De Kern op locatie

Extra

Ingang van het terrein is ter hoogte van  Dokter Veeckmanslaan 44, Wilrijk

bus:
lijn 33: halte Dr. Veeckmanslaan
lijn 17: halte L. Kieboomsstraat
lijn 500: Dr. Veeckmanslaan

auto:
P&R Olympiade:  +/- 10min. te voet