Cinekids Voorstelling: Schrik (4+)

Les Zerkiens – België/Belgique – 7 minuten

 

In de week van Cinekids hebben we de Griezelige Grieten van Les Zerkiens uitgenodigd. Naast hun Interactief Parcours (dat de hele week te bezoeken is) komen ze zelf ook nog eens langs op zaterdag met een speciale mini-voorstelling (èn een workshop).

Voor de voorstelling staan er twee huizen zij aan zij. Eén huisje voor kleine mensen en één voor grote mensen. In het huis kijk je door het raam. De wind ruist door de bomen, vensterluiken kletsen, het regent. Wat zijn de andere schaduwen in de tuin?

Deze voorstelling duurt slechts zeven minuten en is elke tien minuten te boeken, telkens voor twee kinderen en één volwassene.

© Les ZerkiensPraktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • kinderen: 2 euro
  • voorverkoop: 2 euro
  • kassa: 2 euro

Extra

Deze voorstelling duurt slechts zeven minuten en is elke tien minuten te boeken, telkens voor TWEE KINDEREN EN ÉÉN VOLWASSENE.

Bekijk ook eens:

Cinekids Schrik: (Interactief) Parcours, De Ganse GriezelWeek

Les Zerkiens

ma 29 okt 2018 - 14.00 uur tot za 3 nov 2018 - 17.30 uur

De griezelige grieten van LES ZERKIENS bouwen een interactief gruwelparcours dat een ganse griezelweek blijft staan. Een parcours om je angsten tegen het licht te houden, van de meest onbenullige tot de meest schrik aanjagende...

Cinekids Workshop: Een Schaduw op Doek (4+)

Les Zerkiens

za 3 nov 2018 - 13.00 uur

Een woud vol met kaders. Ze staan zo opgesteld dat je je erachter kan verstoppen. Gewapend met een zaklamp gaan we aan de slag met schaduwen en marionetten.