Cinekids Film: Molly Monster (4+)

Ted Sieger, Matthias Bruhn, Michael Ekbladh – ZWI, ZWE, DUI – 2015 – 72 minuten (Nederlands gesproken)

 

Er staat iets speciaals te gebeuren in Molly Monster’s leven: ze krijgt een draakjesbroer of -zus! Vanaf nu draait alles om het ei dat mama heeft gelegd en dat haar ouders naar het broedeiland hebben gebracht om het uit te broeden. Molly heeft een mutsje voor de baby gebreid. Maar omdat papa het vergat mee te nemen, besluit Molly haar ouders te volgen. Het hoofdje van de baby moet warm gehouden worden, dat weet toch elk monster! Zo begint een avontuurlijke tocht doorheen een kleurrijke wereld: Monsterland, waar het altijd een vrolijke boel is, een wereld vol uitbundige kleuren, humor en opgewekte muziek!

WEETJES:
- Ted Sieger die de tekeningen verzorgdt was genomineerd voor een Golden Goblet voor beste animatiefilm op het festival van Shangai.
- De filmt handelt ook een beetje over de leefwereld van kleine kinderen die ineens een babybroer of -zus bijkrijgen.
- De mevrouw die de vrolijke muziek voor de film maakte heeft al soundtracks gemaakt voor meer dan 80 films in Duitsland en daarbuiten. Ze werd al 7 keer genomineerd voor Duitse en Europese filmprijzen en ze won er daar 2 van.

BESPREKINGEN:
- Zoet, grappig, dol en super voor de kleinste onder de kinderen. De avonturen van deze kleine draakjes zullen de kleintjes amuseren. (The Irish Times)
- Plezier en kleurrijk avontuur verzekerd, gericht op het jongste cinemapubliek in een vrolijke en muzikale film! (www.jeugdfilm.be)
- Onderhoudend en verrukkelijk! Een universeel pre-school avontuur (www.imdb.be)

© Ted Sieger

Trailer Molly Monster


Praktisch

 afbeelding ringleiding vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • kinderen: 5 euro
  • voorverkoop: 6 euro
  • kassa: 7 euro

Extra


Bekijk ook eens:

Cinekids Traditionele DinsdagOpening & Tento

Academies Wilrijk, Afdelingen Woord en Beeldende Kunst

di 30 okt 2018 - 11.00 uur

De leerlingen Woord van de Academie van Wilrijk dompelen zich onder in een spannend verhaal. Doorlopend deze week kan je kunstwerken van jonge artiesten van de afdeling Beeld van de Academie van Wilrijk bewonderen, tijdens de openingsuren van de bib.

Cinekids Film: Laban Het Allerliefste Spookje (3+)

Lasse Persson, Per Ahlin, Karin Nilsson – ZWE – 2008 – 42 minuten (Nederlands gesproken)

di 30 okt 2018 - 14.00 uur

Laban is echt het allervriendelijkst spookje ter wereld. Herkenbare verhalen, rustige vertelstijl en mooi in hun eenvoud. Perfect voor onze allerkleinste spookjes.

Cinekids Workshop: Muziek en Dans (3+)

door A-Kaart Jeugd i.s.m. GC Wilrijk

di 30 okt 2018 - 15.00 uur

We worden zelf spookjes voor één dag en bewegen, zingen en dansen met onze eigen schaduw tijdens een leuke actieve workshop met zang, dans en beweegexpressie.