Iedere performance creëert zijn eigen unieke situatie. Welke interacties zijn er mogelijk? Hoe relevant zijn categorieën als werkelijkheid en virtualiteit nog in een wereld van hologrammen en telepresence? Wie bespeelt wie uiteindelijk?

Alter Ego II: House of Tiles trekt resoluut de multidisciplinaire kaart. Muzikanten en dansers verlaten hun veilige haven op zoek naar een nieuwe context op de grens van fictie en realiteit. Hierbij ontdekken ze interessante karakters, leren ze nieuwe patronen en gedragingen. Achteraan het podium verrijst een polyvalente constructie als rode draad doorheen de voorstelling. Zowel voor de uitvoerders als het publiek wordt dit een unieke ervaring.

Concept & Music: Jasper & Jasper
Dans: Anaïs Van Eycken, Frédérique Dom & Gerrit ´Jey´ Deschuyteneer

ism Academie voor beeld, muziek & woord Wilrijk


Praktisch

genre
prijzen
  • kassa: 8 euro
  • voorverkoop: 6 euro
  • kindertarief: 6 euro

Extra

OPROEP voor jonge muzikanten/acteurs/dansers

Voor de première van House of Tiles zijn we nog op zoek naar lokale jonge artiesten met een neus voor experiment om in samenwerking een aantal scènes vorm te geven. Hoe diverser de groep hoe leuker, het maakt dus niet zo veel uit in welke kunstdiscipline je actief bent. De oproep is in navolging van de succesvolle workshops rond Alter Ego in maart 2017 in Academie Wilrijk.

Inschrijvingen voor 1 maart 2018 via Jasper Van Paemel.
Repetities op 4-5-6 april 2018 tussen 09u30 en 12u in CC De Kern
verdere info en vragen via jaspervanpaemel@gmail.com