The One Frame Movement + Bram Weijters & Chad McCullough Duo

Café Canapé #4

Café Canapé mag je gerust beschouwen als het kleine broertje van Club Canapé, de concertreeks waarmee we afgelopen jaren fijne groepen als Condor Gruppe, Sweet Little Mojo, Ulisses Rocha, Nordmann mochten ontvangen.
De huiselijke sfeer blijft bewaard, maar we willen vooral ook een forum geven aan muziekgroepen die minder aan bod komen in de typische cc-schouwburgprogrammatie. Muziek die je best ook savoureert met een drankje in de hand in een meer intiem kader, vandaar dat we de artiestenfoyer van De Kern hiervoor exclusief openstellen. Voor het voorprogramma selecteren we telkens samen met vi.be lokaal talent dat we hiermee speelkansen willen geven.

"McCullough’s trumpet and Weijters’ piano have a symbiosis that should be the envy of others" - Dave Summer, emusic
Naast drie albums en vele concerten in binnen- en buitenland met het kwartet dat beide heren ook leiden, vormen de Belgische pianist Bram Weijters en de Amerikaanse trompettist ook een intiem duo. Verwacht je aan fluisterende weemoedige lyrischce trompet, aangevuld met overpeinzende wolken van toetsenklanken.

 

The One Frame Movement speelt het voorprogramma. zij zijn een instrumentaal trio dat zich niet al te veel thuis wil voelen binnen één genre. Door middel van zowel strakke structuren als vrije improvisatie proberen ze vooral het midden te vinden tussen atmosferisch wegdromen en dansbare ritmes ontdekken.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa/voorverkoop: 6 euro

Extra

Locatie: artiestenfoyer cc De Kern