Kom je kijken en luisteren naar ‘Brief aan mijn Kind’? Het is de tweede voorstelling van het okselfrisse theatergezelschap MAELSTROM.

Op voorhand vragen Maelstrom en de organisatoren het lokale publiek om zelf een brief te schrijven aan hun (fictieve) kind, en met die brieven maakten zij dan de voorstelling Brief aan mijn Kind. Op elke speelplek gaan ze op zoek naar lokale briefschrijvers, uit alle lagen van de bevolking. De brief die Thomas Janssens aan zijn zoontje schreef, treedt telkens in dialoog met de lokale brieven.

Maya Angelou's Brief aan mijn dochter diende als inspiratiebron. In 27 korte hoofdstukken
maakt zij een balans op van mooie, leerrijke, gruwelijke momenten, ontmoetingen, levenslessen of kunstwerken. Kleine gebeurtenissen waar ze kracht uit kon putten. 27 geluksbrengers voor zij die aan het leven beginnen. In deze voorstelling delen we ideeën waar onze kinderen kracht uit kunnen putten, wat hen kan troosten, wat we hen zeker willen meegeven.

tekst: Thomas Janssens en het publiek
concept en spel: Jorre Vandenbussche en Thomas Janssens
zang: Beritan Yavuz


Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 12 euro
  • voorverkoop: 10 euro
  • vroegboekprijs (t.e.m. 11 augustus 2017): 9 euro

Extra

Zelf een brief schrijven aan je (klein)kind? Dat kan. Bezorg ons je brief en de acteurs nemen hem mogelijk anoniem mee op in de voorstelling. Mail je brief naar jan.muylaert@stad.antwerpen.be of stuur hem op naar cc De Kern tav Jan Muylaert, Kern 18, 2610 Wilrijk.