Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orkestra

Onderwoud

Het langverwachte nieuwe Nederlandstalige dubbelalbum van Pieter Embrechts verscheen in het voorjaar van 2016 en werd onmiddellijk overladen met lovende recensies.

Samen met het magistrale SUN*SUN*SUN String Orkestra trekt Pieter Embrechts langs de Vlaamse podia om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie.

Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers. De wonderlijke stem van multi-instrumentaliste Naima Joris en de ongeëvenaarde Nathan Wouters op contrabas maken het zevenkoppige ensemble compleet. Een topavondje wordt dit! Zo eentje waarvan je lang blijft nagenieten.

De Standaard (****): Als geheel is het een meesterproef.

Cutting Edge (****): Borgerhoutse troubadour met bravoure. (...) s ‘Mans favoriete instrument is evenzeer het onze: zijn heerlijk diepe stem die zowel in de diepte gonst als in de hoogte fladdert.

Gazet van Antwerpen (****): Op ONDERWOUD ontpopt hij zich tot één van onze sterkste tekstschrijvers.

Live-recensie De Standaard (****): De Prince van Borgerhout. (...) Dat aan dit album goed tien jaar geschreven en geschaafd werd, was hoorbaar in elke noot en in elk woord. Embrechts is bovendien een genereuze performer die zijn publiek en band oprecht dankbaar is.


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 18 euro
  • vroegboekprijs (t.e.m. 11 augustus 2017): 17 euro