Cantens, Timmermans & Verelst

De drie mannen van Ypsilanti

'Dit is maar een voorstelling waar je in zit. Dit is toneel. Mag je niet vergeten!'

Felix nodigt twee mannen uit voor een wetenschappelijk experiment bij hem thuis. Zijn onderzoek naar het menselijk bewustzijn ontspoort echter volledig doordat de twee vrijwilligers, de dakloze zwerver Wim en de werkloze tandarts Riemer, geen willoze slachtoffers zijn, maar met hun eigen methoden de werkelijkheid voortdurend op z'n kop zetten.
De drie mannen blijken een gedeeld verleden te hebben en de eenzame waarheid over hun afkomst heeft voor de mannen een desastreuze uitkomst.

Peter de Graef schreef De drie mannen van Ypsilanti naar aanleiding van een artikel over drie psychiatrische patiënten die er allemaal van overtuigd waren de reïncarnatie van Jezus te zijn. Bij een onderlinge confrontatie verklaarden ze elkaar voor gek.

van & met: David Cantens (Marsman, Nieuw Texas, Brabanconne) - Greg Timmermans (Ben X, De Bunker, Het Tweede Gelaat) - Pieter Verelst (winnaar Cameretten 2016, De Bunker, Paradise Trips, Familie)
tekst: Peter De Graef
coach: Robby Cleiren


Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 14 euro
  • voorverkoop: 12 euro
  • vroegboekprijs (t.e.m. 11 augustus 2017): 11 euro

Bekijk ook eens:

Pieter Verelst

Mijn broer en ik

vr 2 feb 2018 - 20.15 uur

In Mijn broer en ik laat Pieter Verelst, een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet hang je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol, zijn jeugd in de “Anale driehoek” en … zijn broer.