Tournée Matinee

Duo Tête-à-Tête

Het Duo Tête-à-Tête vormt al jaren de basis van het Fidelio Strijkkwartet. Ze zijn dan ook bijzonder goed op elkaar ingespeeld. Deze doorwinterde professionele musici brengen klassieke werken voor viool en cello van Hayden, Bréval, Giordani maar evengoed dansen uit Carmen, bekende walsen en tango. Allemaal herkenbare deuntjes die je kan mee neuriën.
Na eerdere geweldig straffe concerten in de dienstencentra Romanza en Oosterveld, kan je dit keer in Residentie Elsdonck en dienstencentrum Oversnes genieten van muziek zonder drempel en mét een cava in de hand.  

Paul Klinck studeerde viool bij Rudolf Werthen in Gent en Yfrah Neamen in Londen. Hij is als leraar viool en kamermuziek verbonden aan de Gentse Kunsthumaniora.
Ann Engels studeerde cello bij Edmond Baert in Brussel en bij France Springuel in Gent en volgde masterclasses in Zwitserland bij Michael Flaksman. Engels kreeg studiebeurzen voor muziekprojecten in Kroatië en Bayreuth. Zij toerde doorheen heel Europa en Azië met internationale gezelschappen. 

 

cello: Ann Engels 
viool: Paul Klinck

Praktisch

prijzen
  • standaardprijs: 5 euro

Extra

Een voorstelling in dankbare samenwerking met het district Wilrijk, DC Oosterveld en Residentie Elsdonck.