Een muzikale familievoorstelling van Hoge Fronten in samenwerking met Joke Van Leeuwen. Een naam die wij graag zien opduiken; Joke is een garantie voor een toptekst.

Fascineert het jou ook zo hoe dat werkt: herinneringen bijhouden, oppoetsen, bovenhalen? Wat jouw beste vriendje/ jouw vriendinnetje zich herinnert, ben jij misschien alweer vergeten. Vandaag krijg je een koptelefoon op en een stem spoort je tijdens de voorstelling aan om te zoeken, voelen, ruiken of onthouden.
Niet vergeten is een voorstelling over kostbare herinneringen en de dingen die je liever vergeet, over de schoonheid van het herinneren en het vermogen te vergeten.
Hoe zou het zijn als we ons de eerste levensjaren zouden herinneren? De eerste kennismaking met licht, met het wereldje om je heen waarin je de grote mensen niet kon verstaan. Je eerste hap lucht. De enorme gezichten die boven je wieg hingen. De geur van je moeder en van grote-mensenadem.
tekst en stem: Joke van Leeuwen
regie: Lieke Benders
spel: Marie Groothof, Ad van Iersel


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 8 euro
  • voorverkoop: 6 euro
  • kindertarief: 6 euro

Extra

Extra: na afloop van de voorstelling kan je een herinnering adopteren. In de foyer staat een automaat waarin we herinneringen bewaren. Joke van Leeuwen schrijft voor deze automaat korte verhalen die je mee naar huis mag nemen.

UPDATE: de aansluitende workshop waarbij kinderen zelf herinneringsdoosjes konden maken, moeten we jammer genoeg last minute annuleren omwille van een ongeval van de begeleider.