Inge Paulussen, Ella Leyers, (Tine Reymer) & Eva De Roovere

Te Gek!? Nerveuze vrouwen

Wegens de maatregelen tegen het Covid-19-virus heeft het gezelschap beslist om de gehele toernee te annuleren. Tickethouders krijgen binnenkort van ons een mail ivm terugbetaling tickets.

Vier vrouwen. Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Wat doen die vrouwen samen op een podium? Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en zichzelf. Ze vertellen je wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool te zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties. Vier nerveuze vrouwen en een muziekband. 

De jongste nerveuze vrouw heet Ella Leyers. Samen met nerveuze moeder Tine Reymer en tierelierende Eva De Roovere zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten. Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. De regie is in handen van Els Dottermans. Paul Poelman houdt de mannen van De Laatste Showband in het gareel.  


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 18 euro