Als je in de hoek staat waar de klappen vallen, heb je twee mogelijkheden; neergaan of terugvechten. 

Het leven heeft Steven niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag. Ging uiteindelijk op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder; ergens vond hij de kracht. Om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten. Mankracht. Waar hij die kracht vond, wie hem die kracht gaf, hoe die kracht te gebruiken ...? 

Steven vertelt het u allemaal in zijn vierde show. In een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Een verhaal van hoop, geloof en liefde. Een verhaal dat niemand onberoerd zal laten! 
Na afloop gaat u dartel naar huis, met een rugzak vol waardevolle ideeën en een laagje stof om over na te denken. En met wat geluk geeft Mankracht ook u dat extra duwtje, de extra kracht die nodig is om te blijven geloven ... in jezelf.
 

Wat vindt de pers?

Gazet van Antwerpen - Sterke Steven Goegebeur gaat met de ballen bloot in zaalshow Mankracht

Goegebeur straalt iets positief uit en weet de dingen duidelijk juist in te schatten want de vier sterren waarmee hij zichzelf beloont, zijn zeker terecht.

Het Nieuwsblad - Met de ballen bloot

Steven Goegebeur is van mening dat een goede comedyshow terugbetaald zou moeten worden door de mutualiteit. Mankracht is alleszins veertig euro goedkoper dan een bezoek aan de psycholoog en je stapt buiten met een brede glimlach.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 19 euro
  • voorverkoop: 17 euro