Ish Ait Hamou

Leesclub • Het moois dat we delen

Met Paul De Dijn en een glas wijn
Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen? Op voorhand inschrijven is sterk aan te bevelen, wanneer een leesclub uitverkocht is kan een plaats niet meer gegarandeerd worden.

Literaire lezing Ish Ait Hamou inbegrepen
Voorafgaand aan het gesprek (grote leesclub) met Ish Ait Hamou (op 29 oktober) organiseren we twee identieke leesclubavonden rond het boek Het moois dat we delen. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc De Kern.

Het moois dat we delen
Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert wanhopig het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan. Een stille, benauwende en tegelijk hoopgevende roman over de harde noodzaak, maar ook de mogelijkheden, om in een wijk samen te leven.

Praktisch

genre
prijzen
  • Ticketprijs: 6 euro
  • vt statuut: 2 euro

Extra

  • Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc De Kern.