Jef Neve

Jef Neve speelt met u! (vervangprogramma)

(bericht van 30.11) Deze voorstelling is geannuleerd omwille van corona. Ticketkopers krijgen binnenkort een email. Heb jij tickets maar heb je geen mail gekregen? Check je spamfolder. Meer info, mail ons op kern@antwerpen.be


Op vraag van Jef Neve stellen we de voorstelling Mysterium vanwege de huidige Covid-maatregelen uit naar volgend seizoen. Als vervangprogramma zal Jef deze dag 2 exclusieve solovoorstellingen brengen voor een beperkt publiek. Ticketverkoop hiervoor start binnenkort op.

Als je naar een concert gaat, dan ben je meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat je te zien en horen zal krijgen. En je verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die je gaat bekijken.

Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!

Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.
Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat je verrassen door dit geweldige talent!
 


afgelast

afgelast

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Ticketprijs: 22 euro