Jazz Wilrijk - Cargo Mas

Kroegentocht

Ook dit jaar neemt Jelle Van Giel het curatorschap van Jazz Wilrijk op zich. Naast drummer bij de Jelle Van Giel Group, is hij een veelgevraagde muzikant, en hij geeft ook les op de Wilrijkse Academie.

Openen doen we dit jaar met Cargo Mas. Cargo Mas is het nieuwe project en muziekcollectief rond muzikant-componist Sam Vloemans. Hij laat zich omringen door een vaste kern van zes muzikanten, die hun sporen verdienden bij onder andere Lianne La Havas, Gabriel Rios, Zap Mama en Guru’s Jazzmatazz. Door de uiteenlopende achtergronden van de bandleden tekent het collectief voor een unieke sound en eigenzinnige mix van jazz, funk, latin, old school hiphop en rock-‘n-roll. Maar Jazz Wilrijk is natuurlijk meer dan alleen het openingsconcert.

Jelle Van Giel selecteert voor na het concert nog straffe jazzbands, die aansluitend op verschillende locaties in Wilrijk spelen. Kom proeven van de heerlijk jazzy ambiance!dwars garant voor een feest om ‘U’ tegen te zeggen…  

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • gratis

Extra

Enkel voor het openingsconcert in cc De Kern heb je een (gratis) ticket nodig, voor de andere concerten van de kroegentocht niet. Reserveer tijdig je plek!