Info > toegankelijkheid

TOEGANKELIJKHEID

Alle onze gebouwen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor voorstellingen op locatie raden we je aan om vooraf te laten weten dat je rolstoelgebruiker bent. Zo kunnen wij, mocht dat nodig zijn, de toegankelijkheid verbeteren. In cc De Kern is tevens aangepast sanitair voorzien.

RINGLEIDING
Slechthorenden kunnen in schouwburg De Kern van concerten en voorstellingen genieten dankzij onze ringleiding. Een ringleiding versterkt het geluid op het podium zonder storende omgevingsgeluiden, voor dragers van een speciaal hoorapparaat (met T-stand*). Personen die niet over zo’n hoorapparaat beschikken kunnen aan ons onthaal een handige hoofdtelefoon, gratis, ontlenen.
Opgelet: de ringleiding staat niet standaard ingeschakeld bij iedere voorstelling. Gelieve minstens een dag voor de voorstelling de ringleiding (en eventuele hoofdtelefoon) te reserveren via 03 820 01 20 of kern@stad.antwerpen.be!

* Bij veel moderne hoortoestellen moet de T-stand apart worden geprogrammeerd. Vraag hiernaar bij je audioloog of audicien.