Het Repair café van april is AFGELAST omwille van een tijdelijke sluiting van het lokale dienstencentrum door het Coronavirus (dat van juni gaat wel door).

Op elke tweede woensdag van de maand bieden wij eerste hulp bij alweer een kapot toestel. Tegenwoordig kan je vaak bij vele apparaten een vervroegde veroudering vaststellen. Niet goed voor het milieu én uw portemonnee. Daar doen wij dus lekker niet aan mee. Laat maar komen die koffiezetapparaten, stofzuigers, broodroosters, haardrogers, wekkers, naaimachines en fietsen! Onze repairders kijken het apparaat na zodat je duidelijk weet wàt er juist mis is en krijg je advies hoe dit te herstellen. Of, nog beter, naar alle waarschijnlijkheid ga je zelfs met een gerepareerd exemplaar naar huis. 

Met het Repair Café willen we ons steentje bijdragen tot het verminderen van de afvalberg in deze wegwerpmaatschappij. Kom gerust eens langs, zo goed als alles waar wat aan hapert krijgt een tweede leven of spring gewoon binnen voor een kopje koffie en gezelligheid.

Vrij toegankelijk vanaf 13.30 uur krijg je een volgnummertje, op is op! Je kan deze nummertjes niet telefonisch reserveren. Slechts 1 item per persoon, anders moet iedereen te lang wachten. Om 14 uur beginnen onze stielmannen er aan.

Kassa: € GRATIS

 Praktisch

genre
prijzen
  • gratis

Extra

Onze stielmannen: Stephan Vercammen, Dré Wouters, Guido Roothooft en Jan Costermans

In samenwerking met dienstencentrum Valaar, Bib Bist, Oxfam Solidariteit Wilrijk en Netwerk Bewust Verbruiken