De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show Old-Time Favourites niet meer op zoek gegaan naar de letter, maar wel naar de geest van de sixties.

The Kinks, The Rolling Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net na de sixties en toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen. Soloartiesten als Roy Orbison, Bob Dylan en George Harrison bouwden voort op het succes dat in de sixties begon. Om nog maar te zwijgen van welke pareltjes er verschenen wanneer deze heren samen songs schreven met hun gelegenheidsgroep The Traveling Wilburys. En sixties-icoon Paul McCartney schreef dan weer een prachtig nummer voor de Everly Brothers (On the wings of a nightingale uit 1984).

U krijgt een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert -I'm a train- Hammond.

De Bonanzas vertolken al deze evergreens met de juiste passie en energie. Je krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het als vanouds weer herkenbaar klinken.

Thomas Keersmaekers - leadzang

Dirk Roefs - elektrische gitaar en backings

Simon Jacobs – basgitaar en backings

Hans Claes – keyboard en backings

Bert Rommes – drums en backings

 

 


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 12 euro
  • voorverkoop: 10 euro
  • kansentarief: 2 euro

Extra