Professioneel gezelschap zoekt Wilrijks talent!

Professioneel gezelschap zoekt Wilrijks talent!

Kunstminnend Wilrijk, verenig u en trek uw stoutste schoenen aan!

Samen met Compagnie Lodewijk/Louis, het theatergezelschap dat hier al verschillende voorstellingen speelde en vorig jaar te zien was met TITUS op de Zomer van Antwerpen, maken we een grootse openluchtvoorstelling. ‘We’, dat zijn jullie, Wilrijkenaren die goesting hebben om hun tanden, handen en bevlogenheid te zetten in een project dat velen zal verbazen.

Zowel de techneuten als de modebewusten als de organisatoren als de podiumbeesten van ons district worden samen gebracht om een dijk van een MIDZOMERNACHTSDROOM neer te zetten. De bekendste komédie van Shakespeare met alles erop en eraan: vliegende elfjes, hitsige saters, bakvisverliefde tieners en een bende aandachtszieke acteurs allemaal badend in het zwoele schijnsel van de volle maan.

In oktober 2019 gaan we van start. Dan organiseren we de eerste samenkomsten en stellen we de verschillende teams samen (productioneel, promotioneel, decor, kostuums, acteurs, muzikanten, dansers). In de late zomer van 2020 speelt de openluchtvoorstelling een tiental keer op en rond de vijver van het Steytelinckpark voor een groot publiek. Begint het al te kriebelen? Zorg dat je er bij bent en contacteer ons nu op ccdekern@gmail.com