Als maatregel tegen de verspreiding van het COVID-19-virus (Corona), annuleert cultuurcentrum De Kern al haar voorstellingen tot en met 3 april 2020 en sluit het de deuren.

Ook met deze voorstelling in openlucht nemen we geen risico. We bekijken of we de voorstelling kunnen uitstellen naar een latere datum. Van zodra daar meer nieuws over is, contacteren we de mensen die tickets kochten voor deze voorstelling.  

>> updates en meer info 


Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast Fwiet! Fwiet! over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over bepaalde vogelsoorten en over zijn reis naar Batumi in Georgië, waar in 1 maand tijd meer dan één miljoen roofvogels passeren. Een gepassioneerd verteller over zijn nieuwe muze: de natuur. Nu iedereen van het klimaat wakker ligt, slaan de Antwerpse cultuurcentra en Arenberg de vleugels in elkaar om deze infotainment-wandeling naar alle stukjes ongerepte natuur in en om Antwerpen te brengen.

In Wilrijk gaan we met Begijn op pad in het Park van Eden. Je kan ook gaan vogelspotten bij de collega’s van Cultuur2018, OC Luchtbal, Bib Elsschot, cc Merksem.

“Een toppodcast van Begijn Le Bleu over vogels. Trek je regenlaarzen aan, download Fwiet! Fwiet! En haal de dagtripper in jezelf boven” (De Morgen)
 


afgelast

afgelast

Praktisch

genre
prijzen
  • kassa: 10 euro
  • voorverkoop: 8 euro
  • vroegboekprijs (tot en met vrijdag 9 augustus 2019): 7 euro
  • vvk <12j: 4 euro

Extra

We verzamelen voor het skatepark aan het Park Van Eden, Krijgslaan 7-25.

Kinderen begeleid door ouders <6j gratis.