Peter Hens en Bart Van Caenegem, meesters in de edele kunst van de muziekvermengerij, verrassen jong en oud andermaal met een duizelingwekkende reeks Musico-Humorologische onthullingen. De pratende cello en de alom geprezen mezzocoloratuur- bariton-stem van Peter Hens worden aan de wondervleugel begeleid door toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem.

Op ongeëvenaarde wijze worden composities uit hun context gelicht, worden muziekstijlen spelenderwijs omgedraaid en ritmes en melodieën omgetoverd tot nieuwe meesterwerken.
In Delicatissimo gidsen Peter Hens en Bart Van Caenegem u con brio door de muzikale jungle. Twee topmusici die hun talent genereus en ongeremd ten dienste stellen van een uitgebreid palet aan muziekstijlen en aanstekelijke humor. De Frivole Framboos, achteloos virtuoos, ommuziék te lachen.

In ’17-’18 presenteren we niet minder dan het 32ste seizoen van onze klassieke cavaconcerten op zondagochtend. Wie beter dan de Frivole Framboos om klassieke muziek naar aanleiding van een openingsweekend feestelijk te verpakken?


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • kassa: 16 euro
  • voorverkoop: 14 euro
  • vroegboekprijs (t.e.m. 11 augustus 2017): 13 euro