Klik hier voor de nieuwe seizoensbrochure • Het onthaal is gesloten in juli

De Frivole Framboos

Wachten op Do Groot

Het recept van Frivole Framboos is een succesverhaal in theaters doorheen heel Europa. In Wachten op Do Groot gidsen de twee virtuozen je richting de oorsprong, zeg maar de big bang van de muziek, de noot waarmee het allemaal begon, ‘Do Groot’. Ze ontleden minutieus de werken van de bekendste toondichters en leggen musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes.

Het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek, en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustig charmegezang. Reizend in en doorheen het verleden, zet De Frivole Framboos doodgemoedereerd de tijd op zijn kop en zoekt zij antwoord op de vraag wat er zou gebeuren mochten vroegere tijden de toekomst geweest zijn: zou Stromae Mozart hebben geïnspireerd, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner?

In ’17-’18 presenteren we niet minder dan het 32ste (???) seizoen van onze klassieke cavaconcerten op zondagochtend. Wie beter dan de Frivole Framboos om klassieke muziek naar aanleiding van een openingsweekend feestelijk te verpakken?

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • kassa: 16 euro
  • voorverkoop: 14 euro
  • vroegboekprijs (t.e.m. 11 augustus 2017): 13 euro