Frank Vander linden

Een nieuw jaar, een nieuwe Frank

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solodebuut Frank Vander linden en daaropvolgende, vijftig optredens tellende tournee.

Zonder De Mens schrijft en speelt Vander linden bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk springt naar voren. De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de Alles wat ze doet-EP en losse optredens wordt het gegeven Frankalleen- met-gitaar niet uitgemolken.

Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Een nieuw, voldragen soloalbum en talrijke optredens, waarvoor Frank zich kleinschalig laat bijstaan door een bij elk concert wisselende duomuzikant(e). Een nieuwe, hoogst interessante manier om Vander linden van dichtbij te leren kennen.


KERST MET DE KERN
- deze voorstelling maakt deel uit van de cadeautips van De Kern -

De eindejaarsperiode komt er alweer aan. Misschien dit jaar eens kiezen voor een écht origineel cadeau? De Kern stelt vijf cadeaupakketjes samen. In dit cadeaupakket vind je één of twee tickets voor de voorstelling/activiteit aan kortingtarief + twee gratis drankbonnen bij voorstellingen. Klik hier voor meer info.

Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 18 euro
  • voorverkoop: 16 euro
  • kerstcadeau (tot 22 dec.): 15 euro