Meneer Monster

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (6+)

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Makkelijk is dat niet. Waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Het publiek zit al te wachten!
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor. Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is een van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Het boek is omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.
Meneer Monster maakt stoer, ongepolijst en creatief jeugdtheater.

Een vijf *****sterren recensie van ´Het theaterparadijs.nl´:

... Het is in overtreffende trap een voorbeeld over hoe je groots kunt spelen met minimale middelen en spelplezier kunt creëren voor zowel kinderen als volwassenen. Laat vindingrijke chaos dus maar nooit meer ophouden.

Kortom:
waanzinnige boomhut

13 Verdiepingen

12 C...razy (vandaar die C dus)

11 G..ROOTS! En volledig

10 G..educht

9 GESPIERDE acteurs, oke dit valt wel mee, maar ZEER

8 G...aaf decor

7 G..eestesoog

6 G...randioos

5 G...orilla (en bananen) en een

4 G...igantische

3 G...oed! Met een

2 G...ruwelijk

1 G..EWELDIG!!!

"Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt" (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks ADD-symptomen" - ANETTE EMBRECHTS - VOLKSKRANT 17-10-2017

"Energie spat er vanaf in het toch al we-beleven-graag-fysieke-avonturen gedachtegoed van de schrijvers. Elk moment in de voorstelling staat sterk. Ondanks de 13 verdiepingen zit deze boomhut dus met een goed staaltje vakmanschap in elkaar." - THEATERPARADIJS

"Het is gewoon zo goed, zit zo slim in elkaar. [...] Het is theater dat alle kinderen van Nederland, en hun ouders, en die in België moeten zien. Omdat dit de kracht is van theater. Omdat wie dit als kind mag zien heeft geproefd van waarom kunst, theater, verbeeldingskracht tot de mooiste dingen van het leven hoort en dat dat gekoesterd mag worden. [...] Gaan! Niet twijfelen. Gaan." - MUSICALNIEUWS


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • kassa: 8 euro
  • voorverkoop: 6 euro
  • kindertarief: 6 euro

Bekijk ook eens:

Laïka

De Passant (6+)

wo 19 sep 2018 - 14.30 uur

Een mooie seizoensopener van Speeltuin De Kern. Verwacht je aan visueel, muzikaal en energiek swingend theater. Zonder woorden, maar mét extra kost voor de ogen dus!