Così

DESCHONECOMPANIE & muziektheater Transparant

Op scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Samen filosoferen en discussiëren ze over het bestaan van eeuwige trouw. De filosoof Don Alfonso beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De koppels eisen een tegenbewijs en zetten samen met hem een experiment op. Despina, de kamermeid, laat op haar beurt de vrouwen kennismaken met de vrije liefde. Geeft het resultaat Don Alfonso gelijk? En sterker nog: valt liefde wel in een structuur te gieten?

"Goossens combineert aanstekelijk spel (waarin rechtstreeks naar het publiek gespeeld wordt) met weelderige virtuoze zang en zet beide zeer slim in: het spel houdt vaart in het verhaal, de zang zorgt voor de emotionele kleur. En de piano van Deltour is een trouwe gids.” (Els Van Steenberghe, Knack Focus)


Deze voorstelling maakt deel uit van de DEDAPONTETRILOGIE (Le Nozze, Don Juan en Così), die op 21 augustus in Wilrijk speelt. Je kan er één voorstelling uitpikken (€ 15) of gaan voor alle drie met een combiticket (€ 35).

Praktisch

prijzen
  • standaardprijs: 15 euro

Extra

Locatie:
Evenementenplein De Put
Universiteitsbaan Wilrijk, ter hoogte van Gebouw Q.

Bereikbaar via fiets, auto (volg pijlen naar gebouw Q, evenementenparking naast de speellocatie) en De Lijn.

Bekijk ook eens:

DEDAPONTETRILOGIE

DESCHONECOMPANIE & muziektheater Transparant

za 21 aug 2021 - 15.00 uur tot za 21 aug 2021 - 22.30 uur

DESCHONECOMPANIE zoekt graag de grenzen van opera en theater op en maakte de voorbije jaren bewerkingen van Don Juan, Così en Le Nozze. Op zaterdag 21 augustus spelen ze alle drie de voorstellingen op één dag in Wilrijk.

Le Nozze

DESCHONECOMPANIE & muziektheater Transparant

za 21 aug 2021 - 15.00 uur

Drie muzikanten en drie acteurs spelen alle elf personages uit de Bruiloft van Figaro.

Don Juan

DESCHONECOMPANIE & muziektheater Transparant

za 21 aug 2021 - 21.00 uur

Drie spelers, een klassieke zangeres en een pianist, ontleden voor de ogen van het publiek de muziek van Mozarts opera Don Giovanni en wisselen ze in sneltempo af met teksten van Molières Don Juan.