Nieuws van De Kern en bib Bist (updates rond Corona-maatregelen)

Op deze pagina

Update coronamaatregelen

De meest recente info over de coronamaatregelen in onze schouwburg vind je op deze pagina.
(update op 7 september 2021):

• Momenteel kan je zowel tickets kopen in voorverkoop als aan de kassa (tenzij de voorstelling is uitverkocht). 

• We beperken we de ticketverkoop tot een capaciteit van 200 plaatsen tot 1 oktober (met uitzondering van de Speeltuin-voorstelling De Waanzinnig Boomhut, die met Covid Safe Ticket verloopt). Dankzij de aangekondigde versoepelingen kunnen we voor al onze voorstellingen na 1 oktober de capaciteit gevoelig optrekken.

• Een mondmasker blijft verplicht als je in het gebouw rondloopt (bij aankomst, naar de toog, naar de zaal, toilet etc). Wanneer je neerzit in de foyer of zaal mag je het mondmasker afnemen. In de zaal gelden er geen afstandsregels meer. 

• De toog is opnieuw geopend voor en na de voorstellingen. Je kan opnieuw aan de bar bestellen. Draag wel je mondmasker als je rondloopt, aanschuift en bestelt aan de toog.

• De ticketverkoop verloopt opnieuw met genummerde tickets (tenzij bij cinema, kindervoorstellingen en locatieprojecten). 

• In steeds veranderende tijden dient deze website steeds als een betrouwbare reddingsboei. De meest recente info over coronamaatregelen in onze schouwburg vind je op deze pagina.

Openingsuren onthaal De Kern

(update op 7 september 2021)

Het onthaal van De Kern is opnieuw geopend met reguliere openingsuren, van dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur. Vanaf dinsdag 7 september startte ook de wekelijkse dinsdagavondpermanentie terug (open tot 18.30 uur). 


De situatie in bib Bist

(situatie op 30 maart 2021 - 11.30 uur)

Alle Antwerpse bibliotheken zijn open. Hou wel rekening met enkele voorzorgsmaatregelen: