Nieuws van De Kern en bib Bist (updates rond Corona-maatregelen)

Op deze pagina

Update coronamaatregelen

De meest recente info over de coronamaatregelen in onze schouwburg vind je op deze pagina.
(update op 22 juni 2021):

• Bij de voorstellingen vermelden we zowel een voorverkoop- als kassaprijs. Of er effectief tickets verkocht gaan kunnen worden op de dag van de voorstelling zelf, hangt af van de eventuele coronamaatregelen en de daaraan gekoppelde zaalplannen, afstandsregels etc. De gouden regel luidt: wil je zeker zijn dat je de voorstelling kan bijwonen; koop dan tijdig je tickets!

• De ticketverkoop start met genummerde plaatsen. Maar ook hier, je raadt het al, hangt alles af van de coronamaatregelen. 1,5 meter tussen de stoelen en tussen de rijen? Of volstaat 1 stoel? Misschien hoeven we vanaf september geen afstand meer te bewaren? We zijn geen helderzienden. Onthoud dus: ook al koop je tickets voor een specifieke plaats, hou er rekening mee dat we misschien alles moeten omgooien en dat voorstellingen toch ongenummerd worden. We informeren je hierover als je De Kern binnenstapt de middag of avond van de voorstelling.

• Wie vorig seizoen het privilege had om een van de weinige voorstellingen bij te wonen, herinnert zich nog dat de bar gesloten was voor aanvang van de voorstelling. Ook hier: op het moment dat we ons programma online zetten vanop onze thuisbureaus, is het onduidelijk hoe dat allemaal gaat lopen vanaf september. In het slechtste geval bedienen we je (al dan niet stuntelig met dienbladen) opnieuw pas na de voorstelling in onze vernieuwde foyer. Maar hé, wie weet, kan je weer zoals vroeger voor én na de voorstelling zelf je drankjes komen bestellen aan onze toog. We duimen voor dat laatste.

• In steeds veranderende tijden dient deze website steeds als een betrouwbare reddingsboei. De meest recente info over coronamaatregelen in onze schouwburg vind je op deze pagina.

Openingsuren onthaal De Kern

(update op 22 juni 2021)

Het onthaal van De Kern is opnieuw geopend van 22 tot en met 30 juni 2021 tussen 9 en 16 uur (behalve op zaterdag, zondag en maandag). Je kan je tickets voor het nieuwe seizoen vanaf dan ook terug aan de balie kopen. 

In juli is De Kern gesloten, het personeel geniet dan van vakantie. Het onthaal is nadien terug open vanaf 3 augustus.


De situatie in bib Bist

(situatie op 30 maart 2021 - 11.30 uur)

Alle Antwerpse bibliotheken zijn open. Hou wel rekening met enkele voorzorgsmaatregelen: