Comedy

Don Vitalski & Veston Van Gool

De Kempenkrak

vr 24 sep 2021 - 20.15 uur

Wat maakt de Kempen zo speciaal? Van El Passo in Wuustwezel tot Bobbejaanland in Lichtaart, en van de Lilse Bergen tot het Zilvermeer. Dàt ongelooflijk dynamische wonderland, wordt door Vitalski en Veston in deze pulserende, vibrerende show helemaal tot leven gebracht.

William Boeva

B30VA

do 14 okt 2021 - 20.15 uur

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten.

Els De Schepper

Els De Schepper ziet ze vliegen

vr 26 nov 2021 - 20.15 uur

EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els.

Nele Bauwens

Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens

wo 1 dec 2021 - 20.15 uur

Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt. Een niet geheel virusvrije wereld, met één mensdom en één dierenrijk, die elkaar bestuderen en van elkaar leren.

Adriaan Van den Hoof

't Zal schoon zijn als 't af is

wo 15 dec 2021 - 20.15 uur

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan Van den Hoof wel toe aan een terugblik. Opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pele aan zijn zijde. 

Kamal Kharmach

Mag ik even 2021

do 13 jan 2022 - 20.15 uur

In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden. Al is de eindejaarsconference van Kamal Kharmach er wel eentje. Al voor de derde keer ontleedt hij het voorbije jaar. Materiaal genoeg om mee aan de slag te gaan...

Get up, stand up!

za 12 feb 2022 - 20.15 uur

Get up, Stand up! is terug. Na drie geweldige edities met onder meer Soe Nsuki, Latif, William Boeva, Erhan Demirci, Lukas Lelie en Kamal Kharmach als nieuwbakken debutanten, wordt het hoog tijd dat we een flinke portie vers talent naar boven scheppen. 

Erhan Demirci

Doe rustig

za 26 feb 2022 - 20.15 uur

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen.

Jeroen Leenders

Decrypt

za 26 mrt 2022 - 20.15 uur

Een solo, maar dan met twee, in een theaterzaal waar hij de theateretiquette zonder schroom overboord gooit. Een vorm van kunst die zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarin Jeroen Leenders zich thuis voelt.

Steven Goegebeur

Mankracht

za 30 apr 2022 - 20.15 uur

Het leven heeft Steven niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag. Ging uiteindelijk op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder; ergens vond hij de kracht. Om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten. Mankracht.