Cinekidsfestival

Door corona zal het Cinekidsfestival anders verlopen dan normaal.
Alleen de films en het filmkamp kunnen plaatsvinden. Geen workshops, geen gamelab van J.E.F., geen knutsel- en doetafels, geen wijkvertoningen...  hou er ook rekening mee dat de foyer gesloten moeten blijven. Lees alle maatregelen op onze infopagina.

Programma Cinekids 11 [ETEN]

Films - Lezingen/Vertellingen - Workshops - J.E.F MediaLab -......

za 31 okt 2020 - 14.00 uur tot za 7 nov 2020 - 17.30 uur

CINEKIDS 11: ETEN - overzicht van de hele week films. Door de coronamaatregelen moeten we de workshops en randactiviteiten annuleren. Het filmkamp kan wel doorgaan.

Cinekids in de wijk Film: Het regent gehaktballen (4+)

Phil Lord & Christopher Miller

za 31 okt 2020 - 14.00 uur

In het stadje Chewandswallow vallen er gaan regendruppels uit de lucht. Als het regent, regent het hamburgers en gehaktballen. Wat zou er gebeuren als het gaat sneeuwen, stormen, of als het weer helemaal uit de hand loopt? Kom het zelf ontdekken in het Valaarhof.
afgelast

Cinekids in de wijk Film: Ratatouille (6+)

Brad Bird

zo 1 nov 2020 - 14.00 uur

Wat is jouw droom? Dat van Remy is het worden van topchef. Volg deze charmante rat op zijn avontuur door Parijs om zijn droom te laten uitkomen.
afgelast

Cinekids - Filmkamp

ma 2 nov 2020 - 09.00 uur

Krijg je niet genoeg van films? Ben jij avontuurlijk en creatief? Ben jij tussen 8 en 10 jaar oud?  Dan is ons gloednieuw filmkamp iets voor jou! Een week lang dompelen we je onder in de magische filmwereld.

Cinekids Film: Sjakie en de chocoladefabriek (6+)

Tim Burton

wo 4 nov 2020 - 14.00 uur

Achter de deuren van Willy Wonka zijn chocoladefabriek schuilen vele verrassingen. Haal je “gouden” ticket maar boven en ga mee op tocht door de wereld van de oempa loempa’s en heel heel heel veel snoep.

Cinekids Film: Solan en Ludwig: De Grote Kaasrace (5+)

Rasmus A. Sivertsen

do 5 nov 2020 - 14.00 uur

Solan en Ludwig hebben een belangrijke taak: een kaasrace winnen tegen de inwoners van een naburig dorp. Het wordt een gevaarlijke tocht met hongerige beesten op de luur. Zet je schrap voor de grote kaasrace.

Cinekids Film: Gordon & Paddy: de zaak van de gestolen nootjes (4+)

Linda Hambäck

vr 6 nov 2020 - 14.00 uur

Paddy moet voor haar eerste detective zaak meteen aan de slag. Wie heeft de nootjes van de eekhoorn gestolen? Waar is het verdwenen ei gebleven? En is de vos echt een superschurk. Ontdek het samen met de andere dieren in het bos.

Cinekids Film: Lady en de Vagebond (6+)

Walt Disney Studios

za 7 nov 2020 - 14.00 uur

Wanneer Lady wegloopt van huis, wordt ze vrienden met een zwerfhond genaamd “de Vagebond”. Samen gaan ze op ontdekking door de stad en belanden ze in een Italiaans restaurant.