Een bloemstuk op tafel geeft de kamer meteen een andere uitstraling en is uitermate geschikt om iemand te feliciteren, te condoleren of gewoon, als liefdevolle attentie. We schenken in deze lessen aandacht aan de meest gebruikte technieken maar evenzeer aan de vorm, structuur en kleur van het geheel. Het zijn zeker geen saaie workshops waar iedereen met precies hetzelfde naar huis gaat; hier zijn de resultaten niet alledaags en allerminst te koop in de doorsnee bloemenzaak! De lesgeefster maakt telkens een bloemstuk als voorbeeld zodat je precies weet welke materialen je nodig zal hebben voor de volgende les. De bloemstukken worden aangepast aan de tijd van het jaar.

Rosita is al tientallen jaren actief, ze werkt mee aan de Tuindagen van Beervelde, Magical Winter Moments in Brugge en Fleurs Des Dames in Kasteel d’Ursel in Hingene. Haar manier van werken spreekt aan. Het is voor haar een uitdaging om oude materialen te hergebruiken in verfrissende bloemstukken, maar ook om studenten bloemstukken te laten maken waar ze zelf versteld van staan.

 

Dinsdag 19 september, 17 oktober, 14 november, 12 december 2017, 16 januari, 13 februari 13 maart, 10 april en 15 mei 2018 - van 13.30 uur tot 16 uur

koop je tickets

koop je tickets

Praktisch

genre
prijzen
  • kassa: 8 euro

Extra

begeleiding: Rosita Guérand

In samenwerking met dienstencentrum Romanza