Met BIG BANG!, een avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek, verovert Zonzo Compagnie de wereld, van Lissabon over Tallinn tot Ottawa.

Onder de noemer BIG BANG! BUURT trekt het gezelschap nu met een miniversie van het festival de stad in, langs Antwerpse cultuurhuizen en in samenwerking met lokale partners. De muziekvoorstelling Koper en Vel is het uitgangspunt voor deze namiddag.

Voor Koper en Vel heb je een ticket nodig. Verder is er die middag heel wat randanimatie:

SPOTTER - CHRIS KOOLMEES
Deze lichtjes verslavende dansmachine zet jouw unieke dansmoves om in spetterende videodecors én muziek. Door te dansen, componeer je je eigen muziek en tover je tegelijk prachtige videobeelden tevoorschijn. Spotter nodigt uit tot bewegen, vliegen, vallen én musiceren.

OSCI BOUNCER - DAVID JONGEN & ELIZE RAUSCH
Jump for music! Geluid ontstaat door trillingen, springen doet de lucht trillen, en springen is fun, zeker op een trampoline! Deze installatie nodigt kinderen uit tot een partijtje onbezonnen trampoline springen. Maar hoe hoog jij springt, maakt wel degelijk iets uit. Door jouw wilde sprongen worden sensoren getriggerd, die op hun beurt klank en licht aansturen. Jouw sprongen bepalen dus het ritme, volume, de belichting, enz. Al springende word je componist, dj, producer, hoe cool is dat?


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre

Bekijk ook eens:

Zonzo Compagnie, Hop Frog & Randi De Vlieghe

Koper en Vel (6+)

zo 28 apr 2019 - 14.30 uur

Deze voorstelling maakt deel uit van BIG BANG BUURT, een feestelijke namiddag vol muzikale ontdekkingen. Voor Koper en Vel heb je een ticket nodig. Koper en vel drijft beeldend en muzikaal op de wereld van de fanfare. Een ode aan de kracht en de troost van muziek.