Bent Van Looy steekt Wilrijk hart onder de riem met dakconcert

Donderdagavond 7 mei speelde Bent Van Looy een concert op het dak van cultuurcentrum De Kern in Wilrijk. Als schouderklop aan de helden, maar ook als steun voor de vele Wilrijkenaren die in de appartementsblokken rond het cultuurcentrum wonen.

Een micro, wurlitzer en zijn ukelele: meer had Van Looy niet nodig om de buren van De Kern massaal op het terras van hun appartementen te krijgen. Het 30 minuten durende concert was niet vooraf aangekondigd.

Met het initiatief steken Bent, De Kern en het district Wilrijk alle helden van de zorg een hart onder de riem. Want muziek en cultuur blijven belangrijk, ook in tijden van corona.

Bekijk nu al de trailer van het concert. Op maandag 11 mei kan je op deze pagina terecht voor een video van het integrale concert.

Concertvideo Bent Van Looy

Bent Van Looy keert op zaterdag 21 november terug naar Wilrijk. Hij speelt dan 'een verdieping lager', in de schouwburg van het cultuurcentrum. Dit keer geen soloconcert, maar eentje waar Bent zich laat begeleiden door de VRT Big Band! Een avond om nu al naar uit te kijken.

Meer dakpret? Het Antwerpse festival DAKKAN keert in september terug.

Trailer dakconcert