Als het kriebelt om zelf eens aan de slag te gaan met een professionele espressomachine, dan is dit je kans! Theorie en praktijk vloeien in elkaar over en je krijgt tal van tips zodat je ook thuis de betere koffie kan zetten. Al doende leer je het meest. Daarom ga je aan de slag in kleine groepjes om de basis van de espressotechniek onder de knie te krijgen. Daarna leer je melk opstomen tot microschuim en kan je je al een klein beetje wagen aan de latte art. 

Melanie Nunes is gebeten door de koffiemicrobe dankzij Bart en Peter Deprez van Viva Sara koffiebranderij. Viva Sara gaf Melanie de kans te trainen voor het Belgisch kampioenschap Barista dat ze eind 2008 won. Na enkele jaren gewerkt te hebben in verschillende koffiebars in Vlaanderen als barista en manager besloot ze haar passie te delen en zich toe te spitsen op het geven van workshops en coffee consulting.

 

 


uitverkocht

Praktisch

prijzen
  • standaardprijs: 10 euro

Extra

Begeleiding: Melanie Nunes, Belgische Barista Kampioen 

In samenwerking met Tropix en Bibliotheek Bist.