MUZIEK

Mamutrio + Yves Peeters Gumbo

Club Canapé #1

za 25 feb 2017 - 20.15 uur

Club Canapé tovert De Kern om tot een gezellige club met huiselijke sfeer. Aftrappen doen we dit seizoen met Mamutrio & Yves Peeters Gumbo.

Kugoni Trio

BE-Kugoni Trio 2.0

zo 5 mrt 2017 - 10.30 uur

Door de unieke bezetting, de energieke uitvoeringen en de gepassioneerde zoektocht naar nieuw repertoire is het Kugoni Trio -sinds zijn oprichting in 2010- een graag geziene gast op nationale en internationale podia. Voor versie 2.0 gaan ze samenwerkingen aan met Belgische componisten...

Flat Earth Society & David Bovée

Boggamasta

zo 5 mrt 2017 - 20.15 uur

Met Boggamasta schrijven Vermeersch en Bovée samen een uitbundig repertoire, laten het woord Frevo feestelijk achter zich en brengen hun eigen directe, energieke en uitzinnige muziek: broeierig, met drive en groove en veel electro.

Catbug + Ephy GEANNULEERD

Club Canapé #2

za 18 mrt 2017 - 20.15 uur

Multi-instrumentalist Ephraim Cielen is een van die verborgen schatten uit de Antwerpse muziekscene. Als voorprogramma brengt Ephy Catbug (Paulien Rondou) mee, een fantastische, dromerige stem en dito songs.
afgelast

Carry Goossens

Carry Goossens Op Tournee!

zo 19 mrt 2017 - 14.30 uur

Vlaamse comedy op zijn Wild West! Een zalige mix van heerlijke country muziek , stand-up humor, interessante verhalen van legendarische cowboys en autobiografische anekdotes van een legendarische Mechelse acteur …

Kon. Harmonie St-Bavo

Lenteconcert - Dit is Belgisch

za 1 apr 2017 - 20.00 uur

Lenteconcert van de Harmonie Sint-Bavo.

Trio Portici

Wenen inspireert

zo 2 apr 2017 - 10.30 uur

De concerten van het Trio Portici worden door de vakpers geprezen voor hun muzikaliteit, hun technische perfectie, hun zin voor inventiviteit en hun instrumentale beheersing. Wenen, als klassieke hoofdstad van de Europese muziek is voor dit concert hun grootste inspiratie...

Ella Ray + Okon & the Movement

Club Canapé #3

za 15 apr 2017 - 20.15 uur

Okon & The Movement voert je mee in soul, electronica (beats) als jazz. Leunend op ieders stem en kleur, worden ruwe ideeën tot songs gekneed: geworteld in improvisatie, geënt op soul en bevrijd in beats. Als songschrijver houdt Wilrijkenaar Ella Ray ervan om soul, jazz en zelfs gospel te versmelten

Brussels Jazz Orchestra & Stefan Hertmans

Kaneelvingers

vr 21 apr 2017 - 20.15 uur

Stefan Hertmans brengt een aantal van zijn gedichten op muziek van broer Peter Hertmans, gearrangeerd voor Brussels Jazz Orchestra door Bert Joris.

An Pierlé

Arches

vr 28 apr 2017 - 20.15 uur

Passioneel en sensueel, krachtig en ontroerend en verrassend aanstekelijk. Kort samengevat waar An Pierlé met haar nieuwe album Arches voor staat, een verzameling songs gebouwd rond kerkorgel, drumcomputer en hemelse harmonieën.

Quadro Viegas

De glorietijd van de Louis XVI-harp

zo 7 mei 2017 - 10.30 uur

Quartet gevormd door Wim Brabants en Aurélie Viegas. Sinds vele jaren verzamelt Wim (flandriarte.be) partituren voor zowel harp met fluit als kwartetten en trio's met harp uit de periode 1775-1830 om dit charmante repertoire terug voor het voetlicht te plaatsen.

Stoomboot + Lieven Tavernier

Club Canapé #4

vr 12 mei 2017 - 20.15 uur

Laat je hart verwarmen door bloedmooie songs van de meesterlijke pen van Lieven Tavernier, muzikaal mooi uitgelicht door de Zondaars. Stoomboot brengt zachte liedjes met een relativerend randje, een vleugje humor en een snuifje poëzie.

Concertband Antwerpen & Ann Van Den Broeck

Evita - Musicalconcert

za 13 mei 2017 - 20.00 uur

Concertband Antwerpen brengt een uitdagend programma rond de figuur van Eva Perón, de Argentijnse flamboyante first lady. Ze wisten voor deze gelegenheid Ann Van Den Broeck te strikken als soliste. De zangeres en actrice gaf vorig najaar nog gestalte aan Eva Perón.